Backup kan redde mange bedrifter

Dersom du mister bedriftens data, kan det få katastrofale følger. En god backupløsning er alfa og omega, sier Geir Finnvold i Grodata. Grodata har mange års erfaring med gjenoppretting av data for bedrifter.

– Vi hadde en bedrift hvor serveren havarerte. Heldigvis hadde de Telsys Online Backup. Det reddet fem års historikk, sier Finnvold.

– Utrolig bra service
I åtte år har Grodata i Kvinesdal vært forhandlere av Telsys sine tjenester. Deriblant Telsys Online Backup. Dette er en løsning han er veldig godt fornøyd med.

– For det første så er Telsys en lokal leverandør som lagrer data i Norge, etter norske lover og regler. Det er betraktelig tryggere enn å ha en backupløsning som lagrer data på en server i for eksempel Nairobi, sier han.

– For det andre gir Telsys en utrolig bra service og support på sine tjenester. Den er upåklagelig, sier han og fortsetter:

– Og for det tredje så kjører backupen slik som du setter den opp. Hvis du setter den opp greit, så funker den greit. Hvis det er en backup som ikke har kjørt, så får du som kunde alltid mail med informasjon om dette. Dersom du trenger hjelp, så er Telsys lette å få tak i.

Mange gjenopprettinger
Hos Grodata har de erfart at en god backupløsning er utrolig viktig for norske bedrifter. Selv får Grodata inn mange ulike saker hvor de blir bedt om å gjenskaffe data.

– En veldig stor andel av de PC-ene vi får inn til reperasjon skyldes harddiskfeil.

– Også harddisker har en viss levetid. Det skjønner ikke alltid folk. I tillegg er det viktig å lagre backupen utenfor huset, for hvis det brenner i huset, så hjelper det lite at du har tatt backup på 100 backuptaper, CD-er eller harddisker og lagret dem innomhus, sier han.

Grodata har hjulpet mange bedrifter med å gjenopprette forsvunnede eller ødelagte filer – om det så er regnskapsdata, lønningsinformasjon, tilbudsdokumenter, bilder eller annet.

– Hvis man har Telsys Online Backup så er det bare noen minutter, så er filene gjenopprettet, sier han.

De ansatte ved Grodata liker også godt Telsys E-post Zimbra. Denne e-postløsningen lagrer en backup av all mailkorrespondanse i 30 dager tilbake i tid.

 

Telsys har en utrolig bra service og support på sine tjenester. Den er upåklagelig.

 

Les mer om Grodata.
Les mer om det å være Telsyspartner.
Les mer om Telsys Online Backup.

Les også om de andre produktene våre:
Telsys Helsenettbackup
Telsys E-post Zimbra
Infoskjerm
Webhotell
Websider
Filserver
IpFaks