«Flere jobber på vei til jobben»

Smarttelefon og nettbrett gjør at nær én av tre nordmenn tjuvstarter arbeidsdagen før de har kommet seg til jobb. Vi i Telsys gjør det enkelt for deg å ha tilgang til jobben – overalt.

«Snart jobber vi alle i skyen.» Temaet omtales i nettavisen E24.no. Ifølge en fersk undersøkelse utført for Telenor, jobber 28 prosent av oss på vei til og fra kontoret.

– Det betyr at folk er godt forberedt når de kommer på jobb. Da har mange allerede lest og svart på e-post, lest dokumenter eller snakket med kunder på telefonen, sier Marina Lønning, i Telenor til E24.

Skytjenester gjør det mulig for oss å gjøre unna arbeidsoppgaver andre steder enn ved kontorpulten. Ifølge undersøkelsen oppgir i midlertid 37 prosent at de ikke har god nok tilgang til dokumenter utenfor jobben.

Det kan vi i Telsys hjelpe deg med – Om du har behov for vår online filserver som virker på alle plattformer, vår fullsynkroniserte e-postløsning med integrert filarkiv, eller om du har behov for å sende eller motta telefaks på mobilen (eller hvilken som helst annen plattform). Vi har løsningene:

Telsys E-post Zimbra
Telsys Filserver
Telsys ipFaks

– Nå kan små bedrifter få de samme arbeidsverktøyene som før har vært forbeholdt de store. Man bestiller bare et abonnement per bruker, og man har de kontor- og kommunikasjonsløsningene man trenger for å drive en virksomhet. Det er ingen investeringer, og man har alltid oppdatert programvare. Snart jobber vi alle i skyen, sier Lønning til avisen.

Samtlige av de spurte i undersøkelsen hadde kontorjobb.

Les saken i E24 her.

Les kundeprofilen om ALTi bygg og anlegg eller Budapest Agency.