Genial e-postløsning på 1,2,3

Trenger du en e-postløsning som er rimelig, tilgjengelig og svært brukervennlig? Vi hjelper deg med å flytte over til oss – I DAG.
 
 
Tilgjengelig: Med vår internettbaserte e-postløsning har du alltid tilgang til alle mailer og filer, overalt. Så lenge du har tilgang til internett, har det ingenting å si om du sitter i Kina eller på flytoget.
 
 
Eget filarkiv: Når vi sier tilgang til filer, så er det fordi e-postløsningen har et eget filarkiv som du lett kan laste opp filer til. Disse kan du også lett dele med andre.
 
 
Deles enkelt: Med Telsys E-post Zimbra kan du også enkelt dele e-poster, kontakter og kalendere med andre.
 
 
Effektiviserer bedriften: For bedrifter vil Telsys E-post Zimbra kunne være med på å effektivisere jobbhverdagen og kommunikasjonen mellom ansatte.
 
 
Avansert søkefunksjon: Søkefunksjonen i Zimbra er avansert, og du kan lett finne det du leter etter. Den søker til og med i vedlagte filer.
 
 
Automatisk sikkerhetskopi: Vi tar backup av alle dine e-poster, kontakter, kalendere, oppgaver og opplastede filer. Vi tar vare på backup 30 dager tilbake i tid, slik at du kan få tilbake innhold dersom du skulle være uheldig å slette noe. Telsys fyller kravet om at alle data skal lagres i Norge.
 
 
Synkroniseres: Telsys E-post Zimbra kan lett synkroniseres med din mobiltelefon, og støtter push-teknologi som gjør at e-posten på de ulike enhetene hele tiden vil være oppdatert i forhold til hverandre.
 
 
Velg domene: Du velger selv hva du vil at din e-postadresse skal hete, om det så er ole@superman.no, ole@it-bedriften.com eller ole@blomsterbutikken.net.
 
 
Support inkludert: Hvis du velger vår e-postløsning, får du også inkludert support. Vi hjelper deg med spørsmål du har i forbindelse med e-postløsningen – uten at det koster deg ett øre.
 
 
Rimelig:Telsys E-post Zimbra fra kun 49 kroner måneden.
 
 
Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, eller bestill løsningen her.
 
 
Les også om:
Telsys Online Backup
Telsys Helsenettbackup
Telsys ipFaks
Telsys Webhotell
Telsys Websider
Telsys Filserver