Godt nytt år

Vi vil ønske alle vår kunder, samarbeidspartnere, likere og alle andre et riktig godt nytt år. Måtte det bli et kjempefint et.

Les om våre kunder
Gjennom fjoråret presenterte vi med jevne mellomrom noen av våre kunder. Vi skrev om kundene, og om hva de driver med, men spurte også om hvordan de var fornøyde med tjenestene fra Telsys.

Her følger en liten presentasjon av de fem siste kundeprofilene vi har lagt ut på vår blogg. Kos dere med dem, og ha en riktig fin dag.
 
 
 
PowermaxxPowermaxx AS
Les om vår gode kunde Powermaxx AS som nylig vant fylkesprisen blant Gasellebedriftene i Vest-Agder. Powermaxx AS er en nettbutikk som selger varer du som regel ikke kan finne i noen andre nettbutikker. Her selges varer i kategoriene lyd, fitness, hus og hjem, og hjelpemidler.

Les mer her.

 
 
 
klinikkenbrukKlinikken
Klinikken er et felleskap mellom fysioterapeuter, kiropraktorer og akupunktører. Selskapet er lokalisert i Mandal i Vest-Agder.
 
– Kanonbra! Tjenestene til Telsys er driftssikre og fungerer som de skal, sier Toralf Westermoen.
 
Les mer her.
 
 
 
stiftelsen organdonasjon screenshotStiftelsen Organdonasjon
Stiftelsen Organdonasjon arbeider for å bedre tilgangen på organer for transplantasjoner i Norge. Dette ved å fortelle om viktigheten av donasjonsvirksomheten, samt ved å få flest mulig til å ta en positiv stilling til organdonasjon.
Telsys har i lang tid levert tjenester til Stiftelsen Organdonasjon.

Les mer her.
 
 
 
altibyggoganleggALTi bygg og anlegg
ALTi bygg og anlegg er en suksessbedrift med intensjon om å bli et av landets ledende entreprenørselskap. De bruker tjenester fra Telsys, og er svært godt fornøyd.

– Tjenestene fungerer som de skal. Skulle det være noe, så er det enkelt å ta kontakt, og en får hjelp med en gang, sier Endre Granheim.

Les mer her.
 
 
 
Budapest newsBudapest Agency
”Det begynte med et Google-søk og endte i kjærlighet.” Det er ordene Ronny Karlsen i Budapest Agency bruker for å forklare sitt kundeforhold med Telsys. Det prisbelønnede reisebyrået Budapest Agency leverer spesialtilpassede reiser til Budapest, Wien og Bratislava.

Les mer her.

 
 
 
 
Vi tilbyr IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter i hele Norge. Ønsker du å lese mer om dem? Telsys E-post Zimbra, Telsys Online Backup, Telsys Helsenettbackup, Telsys ipFaks, Telsys ipFaks+, Telsys Filserver, Telsys Webhotell, Telsys Websider.