Kunde: Høgskolen i Ålesund

Da Høgskolen i Ålesund skulle kvitte seg med analoge linjer til telefonen, forsvant naturligvis også den gamle faksmaskinen. Da ble ipFaks fra Telsys løsningen.

Den store institusjonen ville nemlig ha mulighet til å sende og motta faks, selv om de gikk over til IP-telefoni.

– Vi kom til et punkt hvor vi skulle kvitte oss med de analoge linjene. Vi måtte ha faks med oss videre, og fant ut at dette kunne gjøres veldig enkelt. Nå kan alle ansatte motta og sende faks via e-posten, sier Gunnar Liadal, overingeniør ved Høgskolen i Ålesund.
 
Fornøyde.
Høyskolen måtte ha med seg faksen videre med tanke på andre institusjoner eller enkeltpersoner som ikke har mulighet til å sende eller motta dokument på andre måter. Gunnar Liadal sier at tjenesten og kommunikasjonen med Telsys har vært upåklagelig.

– Tjenesten har fungert fint, og Telsys har rask fått unna ting vi har bedt om, så servicen fra Telsys har vært upåklagelig, sier han.
 
Enklere hverdag
Telsys ipFaks gjør hverdagen din enklere enn noen gang. Nå trenger du ikke lenger din egen faksmaskin. Alt du trenger er en e-postadresse.

Telsys ipFaks gjør det enkelt å arkivere og videresende faks. Med vår løsning kan alle i bedriften enkelt sende faks, fra hvor de vil, og en kan lett se all historikk av inn- og utgående faks. Og ikke minst – du sparer miljøet.
 
Les mer HER

Last ned PRODUKTARK

Les om produktene:
Telsys E-post Zimbra
Telsys Online Backup
Telsys Helsenettbackup
Telsys ipFaks
Telsys Filserver
Telsys Webhotell
Telsys Websider

Les noen av våre kundeprofiler:
Marna Café
Jentan på Båly
Klinikken
Stiftelsen Organdonasjon
ALTi bygg og anlegg
Budapest Agency
Maren