Kunde: Jentan på Båly

De er knapt 30, men har allerede drevet stort innen catering i 9 år. Live Ueland og Lene Fjeldskår er navnene bak den spennende bedriften Jentan på Båly.

Førstnevnte er også mangeårig verdensmester i rekepilling. Det kan komme godt med når de to nå har slått seg opp på catering og delikatesseutsalg. Skalldyr og fisk fra fiskebåten Nesejenta er noen av de ferske lokale råvarene du kan få kjøpt hos dem. Dersom du bestiller koldtbord fra Jentan på Båly, får du servert koldtbord med håndpillede reker.
 
Fornøyd med support.
båly nettsideUeland og Fjeldskår bruker i dag Telsys E-post Zimbra, og de er godt fornøyde. De setter også veldig stor pris på at Telsys tilbyr rask og tilfredstillende support – uten at det koster dem et øre ekstra. Produktene leveres nemlig med support inkludert.

– Vi kan ikke data. Vi kan mat. Derfor er det kjempefint å kunne snakke med noen som kan det, sier Ueland.

Vi i Telsys kan lett kople oss opp på kundens datamaskin, hvis ønskelig. Da kan vi enkelt se hvor problemet ligger – om det er hos oss eller kunden.

«Jentan» er fornøyde med e-postløsningen vi tilbyr:
– Zimbra fungerer supert, sier Ueland.
 
Mat med opplevelse.
«Jentan lager mat med hjertet» står det på nettsidene deres. Sommeren 2012 flyttet jentene inn i splitter nye lokaler i Båly havn, helt sør i Lindesnes kommune. De er nabo med fiskemottaket Båly fisk, og jentene leverer mat til alt fra 8 til 300 mennesker, fra Flekkefjord i vest, til Kristiansand i øst.

Når man besøker butikken deres, kan man nyte en softis på brygga mens man tenker på hva man skal kjøpe med seg hjem. Tanken er at jentene skal tilby glade matopplevelser ved sjøen. Atmosfæren er en helt annen enn når man kjøper frysefisk i dagligvarebutikken.

Vi kan ikke data. Vi kan mat. Derfor er det kjempefint å kunne snakke med noen som kan det.


Les mer om
Telsys E-post Zimbra
Telsys Online Backup
Telsys Helsenettbackup
Telsys ipFaks
Telsys Filserver
Telsys Webhotell
Telsys Websider

Les noen av våre kundeprofiler:
Marna Café
Klinikken
Stiftelsen Organdonasjon
ALTi bygg og anlegg
Budapest Agency
Maren

Kontakt oss HER
Bestill produktene HER