Kunde: Powermaxx AS

Suksessbedriften Powermaxx AS ble nylig kåret til årets vinner av Gasellebedriftene i Vest-Agder. De er kunder hos Telsys, og er godt fornøyde – både med fylkesprisen, og med våre tjenester.

– Å bli Gasellebedrift var kanskje ikke så overraskende, fordi det er jo ren matematikk. Men at vi skulle bli kåret til fylkesvinner var en stor overraskelse og en fjær i hatten, sier Bernhard Kövener, eier og daglig leder i mandalsbedriften Powermaxx AS.

 

Dagens Næringsliv

Suksesshistorie

Sammen med sin medarbeider, Claudia Effenberg, har han på fire år klart å snu en minusbedrift om til å bli god butikk – bokstavlig talt. Bedriften har hatt et resultat på over 3,7 million kroner de tre siste årene til sammen. Driftsinntektene har vært på 27 millioner kroner i samme periode.

Powermaxx AS er en nettbutikk som selger varer du som regel ikke kan finne i noen andre nettbutikker. Her selges varer i kategoriene lyd, fitness, hus og hjem, og hjelpemidler. Bestselgerne er et nostalgisk musikksenter og en romaskin som simulerer ekte robevegelser.

– De fleste varene finnes ikke i noen andre nettbutikker. Vi ønsker å ha et annet vareutvalg enn andre nettbutikker, sier Kövener. Han har 30 års fartstid innen innkjøp og salg – blant annet i Tyskland, og en rekke andre europeiske og asiatiske land.

 

Telsys-kunder

Powermaxx AS valgte tjenester fra Telsys etter at de hadde lest om oss i lokalavisen for to år siden.

– Og det var et godt valg vi gjorde. Telsys gir oss rask respons, god oppfølging, og tjenestene fungerer veldig fint, sier Kövener, og fortsetter:

– Vi får en mye raskere og mer direkte adgang til hjelp i Telsys, enn hvis vi måtte ringe til et kontor i Oslo hvor man får 10 tastevalg før man kommer i kontakt med kundebehandlere, sier han.

Telsys leverer tjenestene Telsys E-post, Telsys Online Backup og Telsys Webhotell til bedriften.

I Telsys er all support inkludert i produktprisen. Vi gir deg rask og tilfredsstillende support. Dersom du står helt fast, kan vi fjernstyre din datamaskin, slik at vi enkelt kan se hvor problemet ligger – om det er hos oss eller deg.

Det var et godt valg vi gjorde. Telsys gir oss rask respons, god oppfølging, og tjenestene fungerer veldig fint.

Besøk nettbutikken Powermaxx HER.
Les flere av våre kundeprofiler:

Stiftelsen Organdonasjon

Klinikken 

ALTi bygg og anlegg

Budapest Agency
Les om produktene Telsys E-post, Telsys Online Backup, Telsys Webhotell, Telsys Websider, Telsys ipFaks, Telsys Helsenettbackup eller Telsys Filserver.