Kunde: ALTi bygg og anlegg

ALTi bygg og anlegg er en suksessbedrift med intensjon om å bli et av landets ledende entreprenørselskap. De bruker tjenester fra Telsys, og er svært godt fornøyd.

– Tjenestene fungerer som de skal. Skulle det være noe, så er det enkelt å ta kontakt, og en får hjelp med en gang, sier Endre Granheim, økonomisjef i det mandalsbaserte selskapet.
 
Support

Granheim er særlig fornøyd med brukerhjelpen, som faktisk er gratis hos Telsys.

– De hjelper med alt – uansett om feilen ligger hos oss eller dem, og så fikser de det kjapt, sier han.

ALTi bygg og anlegg bruker Telsys E-Post og Telsys Filserver. E-posttjenesten kan lett synkroniseres med mobiltelefonen din, noe Granheim ser som en forutsetning – med e-post synkronisert til telefonen er han og de andre ansatte tilgjengelige hele tiden – uansett lokasjon.
 

Suksessbedrift

Sanden Brygge - Armering mann 2ALTi bygg og anlegg forventer en økt omsetning i tiden fremover, og har i den siste tiden signert flere kontrakter som skal utføres frem mot sommeren 2014. Det er blant annet prosjekter innen kaibygging, bygging av lagerhaller og damrehabilitering – fra Bergen i vest til Oslo i Øst. Selskapet har kontor i både Oslo, Sandefjord og Mandal, og påtar seg alle typer oppdrag – fra mindre private, til større og sammensatte prosjekt innen næringsliv og offentlig sektor. Fokuset på gode kunderelasjoner og et godt samarbeidsklima er viktig for dem.

– Vi skaffer alltid de flinkeste håndverkerne og de best kvalifiserte fagarbeiderne etter hva det enkelte prosjektet krever, skriver de på sine nettsider, www.altiba.no.

AK_Horten - nyheterFirmaet startet opp i 2011 med 4 ansatte. I dag har de 13 ansatte. Deres første hele driftsår, 2012, resulterte i en omsetning på 73 millioner kroner. De ble også tildelt Gründerprisen i Lindesnesregionen for samme år. Telsys fikk prisen i 2010.

Tjenestene fungerer som de skal. Skulle det være noe, så er det enkelt å ta kontakt, og en får hjelp med en gang.