Kunde: Klinikken

– Kanonbra! Tjenestene til Telsys er driftssikre og fungerer som de skal.

Svaret kommer kontant fra Toralf Westemoen når vi spør hva han synes om Telsys sine tjenester. Westermoen er kiropraktor ved Klinikken – et tverrfaglig behandlingssenter i Mandal som innehar både fysioterapeuter, akupunktører, ernæringsfysiolog og kiropraktorer.  Selskapet startet opp i år 2000. Etter hvert så de nødvendigheten av et IT-system som fungerer, uten at de selv trenger å bruke mye tid på dette.

klinikken ny

– Vi ville ikke bruke mye krefter og ressurser på det tekniske. Det er heller ikke det vi har kompetanse på, sier han. I dag bruker alle 12 i bedriften Telsys E-post. Klinikken har også systemene Telsys Online BackupTelsys Webhotell og Telsys ipFaks

Support

I motsetning til mange andre IT-leverandører, så er supporten fra Telsys gratis. Ringer du telefonnummer 64 00 00 00, kommer du til et kontor i Mandal, hvor lokalt ansatte hjelper deg så raskt de kan.

– Jeg anbefaler ofte Telsys til andre. Kundesenteret har kort responstid, og en kommer til folk som har god innsikt i systemene, sier Westermoen. Det er han som har ansvaret for IT-løsningene på Klinikken.

Backup

Westermoen og hans kolleger innehar høy kompetanse, og det er mange kunder innom dem i løpet av et år. Gjennom Telsys Online Backup har de forsikret seg om at deres data er sikret for brann, tyveri og andre ubeleilige hendelser.

– Vi har backup hos Telsys av alle våre kundekartotek. Det er fint å vite at de ligger trygt lagret, uansett hva som skjer, sier han.

ipFaks

I deres bransje brukes faks jevnlig. Ved hjelp av Telsys ipFaks får de beskjedene rett inn på datamaskinen.

– IpFaks er kjempesmart. Det er flott å få arkivert faksene rett i mailboksen, sier Westermoen.

Også internettsidene til Klinikken er fra Telsys. Kunder hos behandlingssenteret kan bestille timer online, og det er derfor ekstra viktig for selskapet at sidene har høy oppetid.

  Jeg anbefaler ofte Telsys til andre. Kundesenteret har kort responstid, og en kommer til folk som har god innsikt i systemene.