Foto: Siv Dolmen/Stiftelsen Organdonasjon

Kunde: Stiftelsen Organdonasjon

Trygg, seriøs og kompetent. Det er tre av ordene Stiftelsen Organdonasjon bruker for å beskrive Telsys. 

– Vi oppfatter Telsys som en seriøs, trygg og kompetent aktør. Selskapet tar seg av våre digitale kommunikasjonsbehov på en utmerket måte, slik at vi kan fokusere på vårt arbeid, sier Aleksander Sekowski, informasjonskonsulent i Stiftelsen Organdonasjon.

Tilgjengelighet viktig

Aleksander Sekowski

Stilftelsen Organdonasjon jobber for å bedre tilgangen på organer for transplantasjoner i Norge. Dette ved å fortelle om viktigheten av donasjonsvirksomheten, samt ved å få flest mulig til å ta en positiv stilling til organdonasjon. Stiftelsen arbeider med omfattende informasjonsarbeid rettet mot befolkningen, men også mot helsevesen og myndigheter.

– Siden vi er et informasjonskontor med store mengder korrespondanse og et stort kontaktnettverk, er det viktig for oss å ha alt samlet: Kalendere, e-poster og adresselister, i en enkel og robust løsning som er lett tilgjengelig via web, sier Sekowski.

– Det er også viktig at e-postløsningen fungerer like bra til alle plattformer – og enkelt lar seg synkronisere med de ulike smarttelefonene, sier han. Stiftelsen bruker tjenestene Telsys E-post og Telsys Webhotell. Sekowski synes det er enkelt å opprette og å dele elementer ved hjelp av disse tjenestene.

– Bra kundeservice

Stiftelsen Organdonasjon har vært kunder hos Telsys siden 2007, og de er fornøyde med kundeservicen:

– Vi er meget tilfredse med kundeservicen. Her får vi raskt svar og god oppfølging – både på små og store henvendelser, sier Sekowski.

Kundesupporten hos Telsys er inkludert i produktprisen, og kundeveilederne her har god innsikt i produktene.

Telsys tar seg av våre digitale kommunikasjonsbehov på en utmerket måte, slik at vi kan fokusere på vårt arbeid.

Les om Stiftelsen Organdonasjon her. Følg Stiftelsen Organdonasjon på Facebook.

Les mer om Telsys E-post og Telsys Webhotell. Vi har også andre løsninger som Telsys Online Backup, Telsys Helsenettbackup, Telsys ipFax og Telsys Websider.