Kundeprofil: Villamarkisen AS

 

«Takk og pris for at vi hadde Telsys!»

Alle bedrifters mareritt inntraff for Villamarkisen AS tidlig på året 2013. Bedriften opplevde hærverk / innbrudd, med påfølgende skader på servere. Hvis det ikke hadde vært for at alle viktige data var tatt backup av via Telsys, hadde bedriften virkelig fått store problemer. Et innbrudd og ny serverløsning er uansett noe som er krevende nok i seg selv, men Telsys sparte oss for uendelig mange hundre timers arbeid!

 

Om Villamarkisen AS

Solskjerming_Villamarkisen biler 01

Spesialtilpasset solskjerming direkte fra fabrikk!

Villamarkisen hadde 20 års jubileum i 2012,og er i dag er en av Østlandets ledende leverandører av solskjerming. Villamarkisen leverer høykvalitets markiser, persienner, screens, pergola-løsninger,  så å si alt av utvendige og innvendige løsninger. Villamarkisen har gjort store investeringer  i topp moderne produksjonsutstyr gjennom de siste årene, og har blant annet en høyteknologisk systue med stor kapasitet. Bedriften har også satset helt bevisst på å ha egne fast ansatte montører, og et høyt kompetansenivå på salgskorpset.

Dette er noen av suksessfaktorene i Villamarkisen. Derfor gir Villamarkisen tilpassede, gode solskjermingsråd i tråd med tiden, samt yter rask service, helt fra første kontakt, til produktene er montert. Villamarkisen tilbyr gratis befaring, og  uten forpliktelser, gode råd for kjøp og valg av markiser, persienner, screens, pergola-løsninger, ja alt innen utvendig og innvendig solskjerming.

Villamarkisen AS leverer i Oslo og Akershus, samt noen omkringliggende kommuner.

 

terrassemarkise_villamarkisen_3

Online Backup fra Telsys

Fra 2010 har Villamarkisen AS benyttet Telsys Online Backup for å sikkerhetskopiere viktige data. Det var viktig at tjenesten fungerte stabilt, og at kundeservice var tilgjengelig, samt at det var en fornuftig pris. Ut fra disse kriteriene valgte bedriften Telsys som sin leverandør.

Bildene er hentet fra Villamarkisen på Facebook og på www.villamarkisen.no