Illustrasjon Monopolhus

Norges raskeste webhotell?

Har du lyst på et webhotell som gjør det enkelt for deg å være på nett? Vi har løsningen for deg og din bedrift.

Telsys Webhotell er en rask, sikker og stabil løsning, og kanskje best av alt: alle våre tjenester leveres med support inkludert.

Høy oppetid.
Som en av få leverandører tilbyr vi webhotell på servere som er speilet. Det vil si at dersom en server skulle gå ned, så har vi en annen server på en annen side av landet som automatisk vil ta over. I tillegg håndteres epost og databaser på egne servere som er optimalisert for slikt. For ikke å glemme det at vi tar backup av alle webhotell. Vi oppbevarer kopiene 30 dager tilbake i tid.

Raske linjer.
Linjene vi bruker er direkte koblet til de viktigste aktørene i Norge. Vi har i tillegg linjer fra flere aktører, slik at vi kan sikre maksimal oppetid.

Vi bruker også egne databaseservere som er optimalisert med mye minne og raske harddisker. Dette gir dynamiske websider mye større hastighet.

Support inkludert.
Vi vet at det å ha raske og stabile nettsider er svært viktig. Våre servere er optimalisert for maksimal hastighet og stabilitet. I vårt kontrollpanel administrerer du alle dine webhotell, databaser, eposter og domener, og oppretter enkelt flere!

Kontakt oss for mer informasjon.

 

Les mer om
Telsys Webhotell
Telsys Websider
Telsys E-post Zimbra
Telsys Online Backup
Telsys Helsenettbackup
Telsys Filserver
Telsys Infoskjerm
Telsys IpFaks