Telsys 10 år!

I februar er det nøyaktig 10 år siden Telsys AS så dagens lys for første gang. I løpet av disse årene har vi levert sikre og solide IT-løsninger til flere tusen bedrifter over hele landet. 
Vi vil takke alle våre inspirerende kunder og samarbeidspartnere for 10 gode år. Vi gleder oss veldig til de 10 neste!

 

HIPP HIPP HURRA!

 

10årsjubilianten leverer tjenester til 3500 små og mellomstore bedrifter i hele landet. Her har vi skrevet om 10 av dem:

Kundeprofil: Jentan på Båly

Kundeprofil: Revisorsenteret Mandal

Kundeprofil: Høgskolen i Ålesund

Kundeprofil: Marna Café

Kundeprofil: Budapest Agency

Kundeprofi: Maren

Kundeprofil: Villamarkisen

Kundeprofil: Moods of Norway

Kundeprofil: ALTi bygg og anlegg

Kundeprofil:Powermaxx

 

 

Dersom du, eller noen du kjenner, trenger solide IT-løsninger som for eksempel backup, helsenettbackup, e-post eller ipFaks – ja, så vet dere hvor vi er! Alt leveres med fri support til markedets laveste pris innenfor vårt segment! Sikkerhet og fri kundesupport er viktig for oss.

Telsys Online Backup er en sikker og kryptert online backup som lagres på to ulike lokasjoner i Norge. Vi er CTRL-sertifisert.

Telsys Helsenettbackup gir sikker, kryptert, online backup av data tilknyttet Norsk Helsenett. Vi er en av få backupleverandører som er godkjent av Norsk Helsenett.

Telsys IpFaks er en oversiktlig løsning som gjør det enkelt å sende og motta faks via epostklienten din. Du trenger verken faksmaskin eller analoge linjer.

Telsys Epost Zimbra er en genial e-postløsning som er avansert, men samtidig enkel å bruke. Den er nettbasert, så du har tilgang til e-post og filer hvor som helst – når som helst. I tillegg har vi til enhver tid backup 30 dager tilbake i tid, slik at dersom kunden skulle være uheldig å slette noe, så kan han enkelt få dette tilbake igjen.

Telsys Infoskjerm er en lekker, funksjonsrik og fleksibel løsning som koster kun fra 99,- pr. mnd. Løsningen kan testes gratis og uforpliktende i 30 dager!

Vi leverer også løsninger som Telsys Filserver, Telsys TerminalserverTelsys Webhotell og Telsys Websider.

 

Kontakt oss for mer informasjon.