Vi lanserer ny og forbedret filserver!

Endelig har vi gleden av å lansere en ny og forbedret Telsys Online Filserver. Tjenesten er basert på ownCloud, men driftes helt og holdent av oss. Med denne synkroniseringstjenesten får bedriften din et samlingspunkt i skyen for alle filene. Den gjør at de nyeste filene er lett tilgjengelig, overalt – alltid.

Med filene synkronisert opp mot Telsys Online Filserver, vet brukerne at filene deres er lagret i Norge, på redundante lagringssystemer av høy kvalitet. For maksimal beskyttelse blir filene også sikkerhetskopiert til en annen geografisk lokasjon i Norge. Vi tar backup 30 dager tilbake i tid.

Filene blir lett tilgjengelige gjennom de fire mulige plattformene – webgrensesnittet, synkroniseringsklienten, app for mobiltelefon og nettbrett, eller gjennom stasjonsbokstav i Windows (eller Finder på Mac). Med synkroniseringsklienten installert kan du både redigere, opprette og slette dokumenter på maskinen når du er i offline-modus. Neste gang maskinen din får tilgang til Internett, vil endringene synkroniseres med Telsys Online Filserver.

Produktsidene våre er oppdatert med informasjon om den nye filserveren. Vi gleder oss!