Vil du ha bedre nattesøvn?

Med vår backupløsning får du på en enkel måte tatt en solid backup av dine data.

Telsys Online Backup gir en sikker, kryptert og online sikkerhetskopi av dine viktige dokumenter, bilder eller andre data. Alt lagres atomatisk på servere som står på to ulike lokasjoner – i Norge. Vår backupløsning er sertifisert i henhold til IKT-Norges bransjenorm CTRL. Vi er også partnere med Norsk Helsenett, og kan levere online backup til helseforetak som er tilknyttet dem.

En sikker løsning
Telsys har levert sikker backup til norske bedrifter i åtte år. Vi har fokus på å tilby en sikker og stabil drift av alle våre tjenester.

Alle backupdata i Telsys Online Backup krypteres med kundens egen krypteringsnøkkel. Dette er gjort av sikkerhetsmessige årsaker – slik at det kun er kunden selv som har mulighet til å åpne filene sine med passordet han har valgt som nøkkel.

Bedre nattesøvn
Med Telsys Online Backup trenger du ikke å bekymre deg for å bytte backup-tape eller å sikkerhetskopiere data til DVD-plater. Vår løsning gjør nemlig at alle dine data automatisk blir backet opp av våre lagrinssystem.

Løsningen vår gir deg en bedre nattesøvn – da du ikke lenger trenger å bekyre deg for om bedriftens data er forsvarlig lagret. Vår nettbaserte sikkerhetskopiering gir deg en kopi utenfor bedriftens fire vegger, en validering av filene hver uke, og det er enkelt å gjenopprette filene dersom du skulle trenge det.

Ikke minst: Vi leverer alle våre tjenester INKLUDERT support. Vi er her for deg, og snakker et enkelt språk som du forstår! Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!
 
 
Les mer om Telsys Online Backup
 
Les Ledere personlig ansvarlige for datatap
Les Forsikringsselskap krever backup
Les Vi er partnere med Norsk Helsenett
 
Les Kundeprofil: Maren
Les Kundeprofil: Powermaxx
Les Kundeprofil: Personal Partner
Les Kundeprofil: Villamarkisen