Vinnere av Samsung Galaxy S4

I september sendte vi i Telsys ut en undersøkelse til alle våre kunder. Den bestod av fem korte spørsmål som i all hovedsak skulle hjelpe oss med å gjøre en enda bedre jobb for våre kunder. Vi takker for veldig mange svar, og vi vil ta med oss tilbakemeldingene videre.

To vinnere

Som premie for å delta i undersøkelsen skiltet vi med to Samsung Galaxy S4. Vi har nå trukket ut to vinnere som fikk en særdeles god start på dagen. Dette er:

Thor Kristian Seth fra Fyllingsdalen. Ansatt i Z Data, et firma som utvikler løsninger for elektroniske betalinger, bankrutiner og avstemmingsløsninger.

– Kjempegreier. Dette var en god start på dagen. Det er første gang jeg vinner noe slikt, sa Thor Kristian Seth da han fikk telefon fra oss.

Knut Moen fra Oslo. Han har Telsys’ tjenester både som selvstendig næringsdrivende, samt som ansatt i ToTheGame – et nettsted som driver med informasjon om dataspill.

– Det var jo flott. Jeg hadde akkurat tenkt å kjøpe meg en ny telefon, så dette kunne ikke ha kommet mer beleilig, sa Knut Moen.

Vi gratulerer vinnerne, og takker alle deltakerne for svarene. Ha en riktig fin dag.