Web Services API – ipFaks+

Mange ser i dag på telefaks som en gammel og utdatert form for korrespondanse. Det er allikevel mange som fremdeles er avhengige av denne teknologien  – som har eksistert her til lands siden ca. 1980. Der man tidligere var avhengig av en fysisk faksmaskin når man skulle sende faks, har måten man benytter faks på endret seg betraktelig i løpet av de siste årene.

Vi i Telsys har lenge vært ledende på å gjøre fakshverdagen enklere for norske bedrifter, og vi har i lengre tid tilbudt muligheter for å sende og motta faks direkte fra PC – uten bruk av faksmaskiner eller analoge linjer. En ny og fremadstormende trend, som har blitt mer og mer aktuell i det siste, er å integrere telefaks med eksisterende digitale løsninger.

For å imøtekomme denne trenden, har vi nå gjort det mulig å integrere faksløsningen vår med andre eksisterende systemer ved hjelp av et Web Services API. Dette API-et gjør det mulig for utviklere å kommunisere direkte med faksløsningen vår ved hjelp av standardiserte metoder. Dette betyr at det nå er enklere enn noensinne å bygge ut løsningen din med faksfunksjonalitet.

Hvis man for eksempel utvikler et system som automatisk skal sende ut statusrapporter, ordrebekreftelser eller andre typer automatisk generert innhold over faks, kan dette være veldig nyttig. Dette systemet kan da sende en melding til vår faksserver med informasjon om innholdet i faksen, samt hvem som skal motta den. Faksserveren vår tar seg deretter av utsendingen, og returnerer deretter en statuskode til systemet. Dette gjør det med andre ord mulig å utvikle et helautomatisk system for faksutsendelser som ikke er avhengig av menneskelig involvering eller manuelt arbeid.

Ta gjerne kontakt dersom dette høres interessant ut for din bedrift. Vi kan nåes på support@telsys.no eller telefon 64 00 00 00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *