Zimbra – E-post gjort riktig

Som mange vet, har vi i Telsys levert e-postløsninger i noen år nå. Vi var en av Norges første leverandører av Zimbra, som nylig ble kjøpt opp av VMware. Zimbra har i løpet av få år utviklet seg til å være en av verdens ledende løsninger for e-post og samhandling. Det som spesielt skiller Zimbra fra konkurrerende e-postløsninger er at det tilbys mer funksjonalitet til en lavere pris.

Hos oss får man en skikkelig profesjonell e-postløsning med mye lagring til en utrolig lav pris. I denne løsningen finner man blant annet støtte for push-synkronisering, integrasjon med Microsoft Outlook, deling av innbokser, kalendere, oppgaver, samt et avansert filarkiv som lar deg dele filer med hvem som helst – uavhengig av om de bruker Zimbra eller ikke. Den aller største fordelen med Zimbra er allikevel web-grensesnittet. Dette er bygget på moderne teknologi og sørger for rask og effektiv tilgang til e-post fra hvor som helst.

Søkefunksjonaliteten i Zimbra er også uhyre robust og effektiv. Den baserer seg på indeksering, som betyr at man finner det man leter etter i løpet av noen få øyeblikk. Til og med innholdet i vedlegg og filer blir indeksert og gjort søkbart.

Når man kombinerer fordelene Zimbra gir rent funksjonsmessig med måten vi har implementert løsningen på hos oss, står man igjen med et stabilt, robust og utrolig raskt mailsystem som overgår det aller meste av konkurranse der ute. Vi sørger også for å ta regelmessig backup av løsningen, som innebærer at man kan få gjenopprettet mail dersom man skulle være så uheldig å få slettet noe ved en feiltakelse.

For å forstå hvor enkelt det er å bruke Zimbra, har vi laget en film som viser nettopp dette. Hvis du ikke allerede bruker Zimbra, anbefaler vi deg å ta en titt på denne videoen for å se hva du går glipp av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *