GDPR

Som kunde hos Telsys trenger du ikke bekymre deg for den nye loven om personvern. Men det er viktig at du leser dette.

EU sine krav om personvernlovgivning, GDPR, trer i kraft 25. mai. Den får betydning for alle bedrifter, store som små.

 

Telsys i samsvar med den nye lovgivningen

Som kunde hos oss er du allerede i gode hender. Sikkerhet har alltid vært i høysetet hos Telsys. Som leverandør av datatjenester i det norske helsenettet håndterer vi hver dag pasientjournaler og andre sensitive data for legekontorer og en rekke helseorganisasjoner i hele Norge.

Når det nye personverndirektivet trer i kraft 25. mai, vil informasjonssikkerhet være viktigere enn noensinne. Brudd på regelverket vil kunne føre til sanksjoner fra Datatilsynet.

Telsys håndterer i dag all data i tråd med dagens regelverk. Vi er også godt i gang med en intern prosess som skal bringe oss i samsvar med det nye direktivet som er gjeldende i fra 25. mai 2018.

 

Din bedrift må komme i samsvar – vi kan hjelpe deg

Det er viktig at du tar grep i forbindelse med den nye loven dersom du ikke allerede har gjort det. Vi kan hjelpe bedriften din ved å tilby en gratis forhåndsvurdering av selskapet, slik at du får et inntrykk av hva din bedrift må gjøre for å komme i samsvar med EU sine krav. Vurderingen gjøres ut ifra en telefonsamtale og et enkelt spørreskjema. Med utgangspunkt i vår rapport kan du velge om du vil gå videre i prosessen hvor vi hjelper bedriften din med alt som trengs. Første steg er kartlegging av bedriftens status og hva som trengs for å komme i samsvar med den nye lovgivningen.

 
  • Meld din interesse ved å fylle ut skjema under, så tar en av våre eksperter kontakt med deg.
 

Kontaktinformasjon