Gå til innhold Gå til navigasjon Logg inn

Spørsmål?

 

Verification

 

Slik fungerer Telsys forhandlerprogram

Vi hjelper deg med å levere sikre tjenester til dine kunder. Våre produkter er etterspurt i markedet, og er dermed lette for deg å selge. Vi står for support, og leverer tjenestene til kundene dine. For deg kan dette bli en enkel måte å tjene ekstra penger på.

Alle våre forhandlere får tilgang til Telsys forhandlerportal. Her får du enkelt oversikt over kunder, provisjon, provisjonsrapporter, produkter, prislister og brukerveiledninger.

Som Telsysforhandler hjelper vi deg med å utvikle og levere sikre tjenester til dine kunder. Du bestemmer selv om du ønsker å fakturere dine kunder, eller om faktureringen skal gå gjennom oss.

Fakturering av dine kunder

Viderefakturering

Ønsker du å benytte deg av viderefakturering, får du rabatt tilsvarende provisjon på tjenester hos Telsys. Du viderefakturerer selv dine kunder.

Direkte fakturering

Ved direkte fakturering, fakturerer vi kunden for deg. Du mottar provisjon av dette så lenge bedriften forblir kunde hos oss.

Er du interessert i å bli Telsysforhandler? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Jeg ønsker å vite mer om Telsys forhandlerprogram

 
  • Kort tid etter at du har fylt ut dette skjemaet, vil du bli kontaktet av en av våre forhandleransvarlige. De kan svare på alle de spørsmålene du måtte ha om programmet og om oss.
 
 
 
 
 

Verification