Bedrifters data – svindlernes McDonalds?

«Å la sauer gå ute om natten uten å passe på dem, er dårlig dyrehold. Dette er jo ulvens McDonalds, og omtrent som å sette fra seg bilen om natten med nøkkelen i».

Dette kontroversielle utsagnet kom fra rallykjører og ulvevenn Martin Schanche i 2002. Uten at vi ønsker å gå inn i den ulmende ulvedebatten, ønsker vi å overføre sammenlikningen til norske bedrifters datasikkerhet;

Er bedriftenes datamaskiner en døgnåpen McDonalds for de mange svindlerne som er på jakt etter ukrypterte filer? Passer norske bedriftsledere godt nok på sine data? Har de kontroll på at alle filer og viktige data ikke vil forsvinne? Vet de at filene ikke vil bli stjålet eller kryptert av kriminelle i nattens mulm og mørke?

Hadde du satt fra deg stresskofferten på OsloS? Hadde du lagt fra deg lommeboka i en støvel, i en ulåst bil, eller ville du heller ha lagt den i en safe?

 

Kryptert datalagring.

Vi i Telsys retter oss mot norske bedrifter som har fokus på kvalitet og sikkerhet. Med kundesupport inkludert, ønsker vi å hjelpe bedriftsledere med å ta vare på bedriftens data. Vår backupløsning gjør det enkelt å ta vare på filer. Når backupklienten er installert, så skjer all sikkerhetskopiering automatisk. Filene krypteres før de forlater kontoret ditt. Vi lagrer dem på to ulike lokasjoner – I NORGE.

Vi er, som en av få backupleverandører i landet, sertifisert i henhold til IKT-Norges bransjenorm CTRL. Vi er også en av få backupleverandører som får levere backup til bedrifter i Norsk Helsenett, og opererer selvfølgelig i henhold til Normen for informasjonssikkerhet.

 

Prøv gratis.

Dersom du ønsker, kan du prøve løsningen gratis i 30 dager. Deretter kan vi enkelt oppjustere testkontoen din til en vanlig konto, dersom du er fornøyd med automatisert og kryptert backup. Bestill prøvekonto på produktsidene: www.telsys.no/online-backup/ eller kontakt oss i dag på www.telsys.no/kontakt-oss/.

 

Les også blogginnleggene:

Ikke åpne ukjente vedlegg

Tenk sikkerhet – unngå angrep

Skadelig virus i omløp

Fire av fem bedrifter opplever IT-trussel