Få webside – enkelt og greit

Visste du at Telsys også leverer websider? Kom raskt i gang med funksjonsrike websider til en billig penge. Og best av alt – supporten er inkludert. 

Skaff nye websider til din bedrift. Telsys Websider gir deg en stabil og brukervennlig løsning gjennom publiseringsverktøyet eRedaktør. Det tar kun fem minutter å opprette siden, og du kan velge mellom mange ulike maler. Vi hjelper deg selvfølgelig i gang med sidene. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!

Support inkludert.

All teknisk support er inkludert i alle Telsys sine produkt – også websidene. Våre kyndige kunderådgivere sitter i Mandal i Vest-Agder og hjelper deg mer enn gjerne med ting du måtte lure på. Vi fakturerer ikke ekstra for å hjelpe deg med tekniske spørsmål som du trenger svar på for å bruke Telsys Websider. Dersom du skulle du stå fast, så kan våre kundebehandlere også logge seg på din maskin for å hjelpe deg videre.

Vedlikehold.

Du stiller med innhold og oppdatering av innholdet. Ved å ta utgangspunkt i en spennende mal som passer din profil, unngår du lange og tidkrevende prosesser. Vi holder selvfølgelig også drift og vedlikehold av websidene for deg. Sidene blir automatisk oppdatert, slik at websiden din alltid vil være trygg.

eRedaktør støtter selvfølgelig responsivt design, noe som vil si at sidene skalerer seg ut fra hvilken plattform du bruker – om det er PC, nettbrett, telefon.

eRedaktør

Programmet eRedaktør kommer i tre forskjellige utgaver med tilpasset pris og funksjonalitet for ulike behov. Under kan du klikke deg inn på de ulike eRedaktør-utgavene, samt eksempler på websider vi har opprettet:

eRedaktør Basis: Mandal svømmeklubb, mininfoskjerm.no, Mandal Motorbåtforening

eRedaktør Pluss: Personal Partner

eRedaktør Nettbutikk: Art Krystall