Kundeprofil: Personal Partner AS

 

Tjenester fra Telsys AS

Personal Partner AS har siden oppstart i 2011 vært kunde hos Telsys AS. Telsys leverer Telsys Epost Zimbra, Telsys Online Backup, Telsys ipFaks og Telsys Webhotell, i tillegg til å ha bistått med å implementere publiseringsløsning. For daglig leder Tor Kristian Berge var det ved valg av leverandør viktig å finne noen som kunne levere tjenester som var fleksible med tanke på fremtidig vekst, funksjonalitet, sikkerhet og stabil drift.

«Min jobb går ut på å finne arbeidskraft til våre kunder, ikke å bruke tid på IT systemer», sier Tor Kristian. «For oss er det viktig at de systemene vi er avhengig av i det daglige virker 24 timer i døgnet, noe tjenestene Telsys leverer faktisk gjør. Det er også veldig behagelig å ha mulighet til å være så mobile vi selv ønsker, og så lenge jeg har tilgang til PC eller mobiltelefon med internett, har jeg også fullt utbytte av tjenestene de leverer.

I tillegg opplever vi Telsys som en organisasjon som er «hands on» og tilstede for oss som kunde. Vi trenger bare å sende en epost og melde behov, og behovet blir løst uten at vi trenger å tenke noe mer på det.»

 

Om Personal Partner AS

Personal Partner AS er et landsdekkende rekruttering- og bemanningsbyrå med kontorer i Kristiansand, Porsgrunn og Trondheim. Selskapets kjerneområder er vikarutleie og rekruttering til bygg & anlegg, industri og bilfag, fra fagarbeidernivå til ingeniørnivå.

De ansatte i Personal Partner har lang erfaring og kompetanse fra både bemanning og fagområdene de jobber mot, og kan derfor levere personell som kan gå inn i krevende prosjekter og stillinger.

Personal Partner jobber kontinuerlig med å bygge opp sin konsulentdatabase med kvalifisert personell på tvers av landegrenser, og kan derfor tilby attraktive bemanningsløsninger på kort varsel til både kunder og medarbeidere til en hver tid. Kundene kommer fra både privat næringsliv og offentlig sektor, som begge er avhengig av arbeidskraft med høy kompetanse og fleksibilitet. Personal Partner jobber ut i fra slagordet «Rett person til rett jobb». Med dette mener de at det i utgangspunktet ikke finnes feil mennesker eller feil jobber, men at det finnes dårlige kombinasjoner. Disse koster mye tid, penger og frustrasjon, og Personal Partner påtar seg oppgaven med å sørge for at disse fallgruvene unngås.

Personal Partner AS omsatte i 2012 for 35 millioner NOK, og forventer å mer enn doble dette tallet i 2013, til ca 80 millioner NOK. Antall ansatte har siden 2011 vokst fra 1 til 13 medarbeidere, eksklusiv arbeidskraft som leies ut til oppdragsgivere.

Les mer om Personal Partner og deres rekrutterings- og bemanningsløsninger her: http://personal-partner.no