Ny bransjenorm for Online Backup – CTRL

[image url=»/wp-content/uploads/2010/07/Ctrl-Logo-Liten.jpg»  align=»alignright» mleft=»5″ lightbox=»none» alt=»CTRL-bransjenorm» title=»CTRL-bransjenorm» shadow=»none» reflection=»reflection-s» zoom=»0″ preload=»false» /]Telsys er som en av få aktører i Norge godkjent for den nye bransjenormen for Online Backup som er utarbeidet av IKT-Norge.

[text size=»15″ color=»#999″ width=»640px» right=»auto» left=»auto»]
Du kan laste ned hele CTRL bransjenormen her.[/text]

 

Bransjenormen er laget for at kunder enklere skal kunne finne aktører i markedet som er seriøse, og som tilfredsstiller et sett med krav for sikker online backup. Du kan lese mer om bransjenormen på IKT-Norge sine nettsider.

For oss i Telsys er det viktig at vi tilfredsstiller alle krav i bransjenormen, og for deg som kunde håper vi at dette gir deg en ekstra sikkerhet i at du velger riktig leverandør.

I tillegg til det rent tekniske rundt bransjenormen er det viktig at din leverandør har en trygg økonomisk situasjon. Telsys har nå levert Online Backup til bedrifter i over 5 år, og vi har totalt over 3000 bedriftskunder. Telsys leverte i 2010 et overskudd på over 1.mill. NOK, og har en trygg økonomisk situasjon.

Vi tilbyr også gratis test av vår backupløsning, og du kan lese mer om vår tjeneste på vår produktside.

[sociable]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *