Ny daglig leder i Telsys

Vi har gleden av å informere om at vi i pr 01. september i år har ansatt Rolf Morten Klev som ny daglig leder i Telsys AS.

Ansettelsen er et ledd i en satsing som skal ta Telsys AS videre mot sitt mål om å bli en enda større og sterkere aktør for små og mellomstore bedrifter.

Rolf har en allsidig erfaring fra generell ledelse, endringsledelse og prosesser, senest i fra TOOLS Norge hvor han satt som leder for selskapets virksomheter på Sørlandet.

Rolf vil fokusere på vekst i selskapet, samtidig som han kommer til å bidra med å lage en sterkere intern struktur slik at veksten håndteres på en god måte. I løpet av vinteren vil vi også ha et større fokus ovenfor våre forhandlere og oppfølging av disse.

Tidligere daglig leder Eirik Leirgulen vil nå fokusere 100 % på produktutvikling og markedsføring av både nye og eksisterende produkter.

Vi opplever medvind om dagen, og ser at flere og flere bedrifter får øynene opp for våre produkter. Produkter som gjør bedriftenes hverdag enklere og som igjen gjør at de kan fokusere 100 % på sin egen kjernevirksomhet.

Vi vil i løpet av høsten/tidlig vinter komme med flere spennende produkter og produktpakker som vil gjøre oss til en enda mer interessant samarbeidspartner på kommunikasjonsløsninger og datasikkerhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *