Telsys kåret til «Best i test» av PC World Norge

Telsys er kåret til «Best i Test»i PC World Norges test av nettbaserte backupløsninger. Testen tar utgangspunkt i kriterier som installasjon, brukervennlighet, funksjonalitet, hastighet og pris. I tillegg har man testet rekonstruksjon av data.

 

Syv leverandører målt på fem kriterier.

Testen i PC World Norge omfatter syv programmer fra ulike leverandører av lagringsløsninger. Telsys deltok i testen med Telsys Online Backup PRO som oppnådde testens høyeste score.

PC World: «Best på funksjonalitet og pris»

PC World skriver blandt annet følgende: «Vi kårer Telsys Online Backup PRO til «Best i test» i denne testen. Dette kommer først og fremst av sterke og rikholdige innebygde funksjoner i klienten, i tillegg til at tjenesten er nest best på pris og hastighet.

Vi er veldig stolte av denne utmerkelsen

Denne utmerkelsen fra PC World Norge er en bekreftelse på at vårt langvarige arbeid for å lage en optimal bakupløsning gir resultater. I tillegg til vårt valg av klientprogram, gir investeringer i datasenter og hardware utslag i denne testen. Vi oppnår bedre score på hastighet en andre leverandører som benytter samme programvare. Dette er ett resultat av godt samarbeid med nettleverandøren TDC, og DELL som leverandør av hardware.

HER KAN DU LESE HELE BACKUP-TESTEN

Mer informasjon om Telsys Online Backup finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *