Hvordan gjenopprette filer fra Telsys Online Backup

Ukens Protip: Erstatt din USB-minnepinne med Telsys Online Backup!

De fleste tenker kanskje på en backupkonto som noe man ikke har bruk for før det virkelig brenner. Har du noen gang tenkt på at du også kan bruke online backup-tjenesten til andre ting?

Du kan for eksempel bruke den til å få tilgang til dine data uansett hvor i verden du måtte befinne deg! Det eneste du trenger er en backupkonto og litt know-how.

Hvordan gjenopprette filer fra Telsys Online Backup
For å gjenopprette, er det bare å velge hvilke filer man vil hente ut, og klikke på "Start gjenoppretting".

Som du vet, ligger alle filer du har tatt backup av trygt lagret på våre servere. Disse filene kan du gjenopprette til en hvilken som helst datamaskin uansett hvor du måtte befinne deg.

Gjenoppretting kan gjøres på to måter: enten ved hjelp av backupklienten (programvare installert på din datamaskin), eller ved hjelp av web-grensesnittet (Telsys Online Backup web-grensesnitt). I begge tilfeller trykker du på «gjenopprett», og så velger du enkelt og greit hvilken fil du vil ha tak i.

Når får du bruk for dette? Si at du befinner deg på en konferanse, og at du skal holde en meget viktig presentasjon. Presentasjonen har du med deg på en USB-pinne, og i det du skal til å presentere, oppdager du at USB-pinnen din har tatt kvelden. Hva gjør du da? Jo, da logger du deg inn på backupkontoen din og gjenoppretter presentasjonen direkte til presentasjonsmaskinen! Stort enklere blir det vel ikke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *