Oppgaver i Zimbra

Ukens Protip: Gjør e-posten din om til oppgaver!

E-post kan til tider ha en tendens til å velte inn i både bøtter og spann, og da er det fort gjort å miste oversikten over hva som skal behandles og hva som allerede har blitt behandlet.

Hvordan gjøre oppgaver om til mail i Telsys E-post
Det er enkelt å gjøre e-posten om til en oppgave.

Som mange vet, har Telsys E-post (Zimbra) innebygd støtte for å lage oppgaver. Visste du også at man kan gjøre en hvilken som helst e-post direkte om til en oppgave? For å prøve ut denne funksjonaliteten, kan du bruke følgende oppskrift:

  1. Høyreklikk på e-posten du ønsker å gjøre om til en oppgave.
  2. Velg «Opprett oppgave» fra menyen.
  3. Endre og legg eventuelt til mere informasjon om oppgaven. Du kan også spesifisere både start- og forfallsdato på oppgaven.
  4. Trykk på «Lagre» for å lagre oppgaven og gå tilbake til innboksen.

Oppgavene får du oversikt over ved å klikke deg inn på «Oppgaver» i menylinjen. Her kan du redigere og oppdatere fremdriften på alle oppgavene dine, samt sortere alle oppgavene i forskjellige lister dersom det er ønskelig.

Man har også muligheten til å filtrere ut hvilke oppgaver som skal vises. Man kan for eksempel velge at bare aktive oppgaver skal være synlige, slik at fremtidige oppgaver ikke dukker opp før det er nødvendig. Dette gjør at man på en enkel måte kan holde fokus på det som skal gjøres til enhver tid.

Vi håper dette tipset kan være med på å gjøre det enklere for deg å holde kontroll over alle oppgavene dine! Har du tips til andre nyttige funksjoner du gjerne vil dele med andre? Tips oss på protip@telsys.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *