Vi oppgraderer til Zimbra 8 til helgen!

Etter en lang periode med testing, ruller vi natt til 1. juni ut Zimbra 8 for alle våre kunder. Nedenfor beskriver vi noen av de viktigste endringene du vil legge merke til etter oppdateringen.

De største endringene er gjort i Web-grensesnittet. Det første du vil legge merke til når du logger inn etter oppdateringen, er uten tvil at brukergrensesnittet har fått en kraftig overhaling. Et nytt fargetema (valgfritt), bedre visning av lange samtaletråder, samt omplassering av enkelte nøkkelfunksjoner, gir totalt sett et mye enklere og renere brukergrensesnitt.

Avanserte søk i Zimbra 8 har blitt mye enklere

Zimbra har også blitt forbedret med et kraftigere skriveverktøy. Skriveruten for komponering av nye e-poster har fått flere funksjoner, mer avanserte formateringsverktøy og mulighet for å sette inn bilder i teksten.

Søking blir også enklere. Veiviseren for avanserte søk har fått en kraftig overhaling, slik at det vil bli enklere å benytte seg av de mulighetene som ligger der.

 

 

Kalenderen har også fått oppmerksomhet i den nyeste versjonen. Det blir nå enklere å planlegge møter for en stor gruppe enn tidligere. I tillegg blir det mulig å integrere personlige kalendere, som for eksempel Google Calendar, inn i Zimbra.

 

Støtte for UCS (Unified Communications) fra Cisco og Mitel er på plass. Hvis man benytter seg av UCS-løsninger fra disse leverandørene, kan man ringe direkte fra Zimbra og få talepost rett inn i innboksen.

 

Den integrerte chat-funksjonen har blitt fjernet fra Zimbra 8. Denne har alltid vært i beta, og det har altså nå blitt besluttet å fjerne den. For å kompensere for dette, legger vi til en Zimlet som vil erstatte den gamle chat-funksjonen.

Vi håper og tror at den nye versjonen av Zimbra kommer til å falle i smak hos de aller fleste. Hvis det skulle være noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss på telefon 64 00 00 00 eller e-post support@telsys.no!