Microsoft snoket i Hotmail-konto

Microsoft gikk inn i en Hotmail-konto for å lese brukerens private e-post.

«Microsoft, som selv har hengt ut rivalen Google for å skanne igjennom kundenes e-post for å plassere annonser, erkjente torsdag at de har tatt seg inn på en Hotmail-konto og lest private e-postmeldinger.» Dette står omtalt i den norske nettavisen Digin.

Vakte stor debatt.
Snokingen skal ha skjedd i et forsøk på å identifisere en ansatt som skal ha lekket forretningshemmeligheter. Microsoft åpnet e-posten til ham som skal ha mottatt informasjonen, for å se hvem av de ansatte han hadde hatt kontakt med.

«Det har de lovlig kunnet gjøre med bakgrunn i vilkårene for bruk av Hotmail, eller Outlook.com som tjenesten nå heter. (….) Uansett er det kontroversielt å åpne kunders private e-post. Hendelsen har vakt stor debatt», står det i den kjente nettavisen.

Få en sikker e-postløsning.
Bruker du Telsys E-post Zimbra kan du være 110 prosent trygg på at vi aldri kommer til å snoke i din eller bedriftens private e-post. Vi tar også backup av all din e-post, og oppbevarer den i 30 dager i bunnsolide norske datasentre. Vår backup er klassifisert i henhold til IKT-Norges egen bransjenorm for sikkerhet – CTRL. Bruker du vår e-postløsning kan du sove godt med visshet om at innboksen din er bare din!

Les hele artikkelen HER.

Les GENIAL E-POSTLØSNING PÅ 1,2,3

Les KJÆRE GOOGLE, JEG SLÅR OPP.

Bestill Telsys E-post Zimbra HER

Last ned PRODUKTARK

Les om produktene:
Telsys E-post Zimbra
Telsys Online Backup
Telsys Helsenettbackup
Telsys ipFaks
Telsys Filserver
Telsys Webhotell
Telsys Websider

Les noen av våre kundeprofiler:
Høyskolen i Ålesund
Stiftelsen Organdonasjon
ALTi bygg og anlegg
Budapest Agency
Jentan på Båly
Marna Café
Klinikken
Maren